Vacciner: Bill Gates strategisk filantropi masterplan til verden

Vacciner, for Bill Gates er det en del af en strategisk filantropi plan, der styrker hans mange vaccinrelaterede virksomheds investeringer (inklusive Microsofts ambition om at kontrollere og frembringe en global vaccine ID-rejsekort), som giver ham diktatorisk kontrol over den globale sundhedspolitik - spydspidsen for virksomhedens neo-imperialisme ideologi.
Gates besættelse for vacciner synes at være drevet som en messiansk overbevisning om, at han er kaldt til at redde verden med teknologi og en gudelige vilje til at eksperimentere med mindre bemidlet menneskers liv.

Gates lovede at udrydde Polio med 1,2 milliarder dollars og tog kontrol over Indiens National Advisory Board (NAB) og fik mandat/tilladelse til 50 poliovacciner (op fra 5) til hvert barn før 5 års alderen. Indiske læger beskylder Gates-kampagnen for en ødelæggende polioepidemi som stammer fra vaccinen, der lammede 496.000 børn mellem 2000 og 2017. I 2017 tilbagekaldte den indiske regering Gates vacciner og fjernet Gates og hans håndlanger fra NAB. Polio tilfældene og rate faldt efterfølgende drastisk. I 2017 erkendte WHO- Verdenssundhedsorganisationen modvilligt, at den globale polioeksplosion hovedsagelig er fra en vaccinestamme, hvilket betyder, at den kommer fra Gates vaccine-program. De mest skræmmende epidemier i Congo, Filippinerne og Afghanistan er alle knyttet til Gates-vacciner. I 2018 stod ¾ af de globale poliotilfælde fra Gates-vacciner.

I 2014 finansierede Gates Fonden test af eksperimentielle HPV-vacciner, udviklet af GSK og Merck, på 23.000 unge piger i afsides liggende indiske provinser. Cirka 1.200 fik alvorlige bivirkninger, inklusive autoimmune og fertilitetsforstyrrelser. Syv døde. Indiske regeringsundersøgelser anklagede de Gates-finansierede forskere for at begå gennemgribende etiske overtrædelser: for at presse sårbare landsbypiger i retssagen, mobbe forældre, forfalskning af samtykkeformularer og nægte medicinsk behandling til de påvirket piger. Sagen er nu i landets højesteret.

I 2010 finansierede Gates Foundation et forsøg med en GSK's eksperimentel malariavaccine, hvor 151 afrikanske spædbørn blev dræbt og forårsagede alvorlige bivirkninger, herunder lammelse, anfald og feberkramp til 1.048 af de 5.049 børn.

Under Gates 2002 MenAfriVac-kampagnen i Afrika syd for Sahara vaccinerede Gates financieret ansatte tusinder af afrikanske børn mod meningitis. Mellem 50-500 børn udviklede lammelse. Sydafrikanske aviser klagede med overskriften: "Vi er marsvin for narkotikamaskiner". Nelson Mandelas tidligere seniorøkonom, professor Patrick Bond, beskriver Gates filantropiske praksis som "hensynsløs" og umoralsk.

I 2010 forpligtede Gates sig til at give 10 mia. Dollars til WHO og lovede at reducere den globale population, delvis gennem nye vacciner. En måned senere fortalte Gates i en Ted Talk, at nye vacciner "kunne reducere den globale populationen". I 2014 beskyldte Kenyas katolske lægerforening WHO for kemisk sterilisering af millioner af uvillige kenyanske kvinder med en falsk " stivkrampe" -vaccinkampagne.
Uafhængige laboratorier fandt sterilitetsmidler i hver testet vaccine.

Efter at have nægtet anklagerne indrømmede WHO endelig, at havde udviklet sterilitetsvaccinerne i over et årti.
Lignende beskyldninger kom fra Tanzania, Nicaragua, Mexico og Filippinerne.
En 2017-undersøgelse (Morgensen et. al. 2017) viste, at WHOs populære DTP dræber flere afrikaner end den sygdom, som den foregiver at forhindre. Vaccinerede piger led 10 gange dødsfrekvensen i f.h.t. uvaccinerede børn.

Gates og WHO nægtedes at blive mindet om den dødelige vaccine, som WHO påtvinger millioner af afrikanske børn årligt.

Globale advokater for folkesundhed overalt i verden beskylder Gates for - at kapre WHOs dagsorden væk fra projekter, der viser sig at begrænse infektionssygdomme; rent vand, hygiejne, ernæring og økonomisk udvikling.
De siger, at han har afledt agenturressourcer til at tjene sin personlig fetish - at et godt helbred kun kommer i en sprøjte.

Ud over at bruge hans filantropi til at kontrollere WHO, UNICEF, GAVI og PATH, finansierer Gates private farmaceutiske virksomheder, der fremstiller vacciner, og et massivt netværk af farmaceutiske industri-frontgrupper, der sender vildledende propaganda, udvikler svigagtige undersøgelser, udfører overvågning og psykologiske operationer mod vaccine skeptiker og bruge Gates magt og penge til at stille dissens og tvangs foranstaltninger.

I denne nylige løbende uden stop farmaceutisk-medier-optræden ser Gates glædelig frem til at COVID-19-krisen vil give ham muligheden for at tvinge hans tredje verdens vaccineprogrammer til fx amerikanske børn og resten af verden.

Oprindelig publikation er offenliggjort af Childrens Health Defense - Robert F Kennedy Jr.: https://childrenshealthdefense.org/news/government-corruption/gates-globalist-vaccine-agenda-a-win-win-for-pharma-and-mandatory-vaccination