Gittes historie som HPV-VACCINE skadet

Jeg har sendt dette brev til samtlige sundhedspolitikkere, og nu vil jeg gerne dele det med jer i VaccinationsForums nyhedsbrev.

Jeg skriver til dig/jer som en ud af mange meget desperate kvinder. Jeg ved godt, at du/I har et travlt liv som politiker og har rigeligt at se til. Men du/I er nødt til at tage jer tid til at læse dette. Om nogle få år er det ikke sikkert, at mange af vores unge kvinder kan få børn, så vi kan lave flere danskere. Det er efter denne livmoderhalskræftvaccine, som næsten alle unge piger samt kvinder er blevet prakket på. Vaccinen er meget skadelig for de fleste, også på længere sigt.

Jeg er 31 år, mor til 2 drenge på 6 mdr. og 2,5 år samt hustru til en fortvivlet mand. Jeg er en af disse kvinder, der har fået denne HPV-vaccine, som alle siger vi skal have. Desværre sammen med en masse medsøstre, som også har fået forfærdelige bivirkninger, der går ud over hele vores eksistens som familie. Ingen læger vil og kan dokumentere, at vi er syge.

Personligt oplever jeg det som om, at jeg fra den ene dag til den anden fik «det hvide snit».


Siden den 22. juli hvor jeg modtog mine 2 stik, har jeg fået følgende bivirkninger:
- vejrtræknings problemer
- influenzalignende symptomer
- koldsved
- føleforstyrrelser
- synsforstyrrelser
- skrivebesvær med blyant eller andet skriveredskab
- talebesvær
- hovedpine
- svimmelhed
- føler at jeg er i en boble
- tågehørelse
- kvalme
- ondt i led og muskler i hele kroppen
- konstant træthed
- koncentrationsbesvær
- hukommelsesbesvær
- synsbesvær
- rystelser i ben og arme
- høj puls
- dårlig reaktion
- hedetur
- mindsket sexlyst
- hjertebanken
- lammelser af ben i korte perioder
- voldsomme smerter i øverste del af ryggen
- svært ved at komme ud af sengen, trods jeg sover omkring 7 timer hver nat (begge mine børn sover igennem)
- sovende fødder
- samt det psykiske aspekt, idet jeg ikke noget sted har set, at nogen er blevet kureret, og jeg har haft kontakt med mange kvinder, der har haft disse bivirkninger i flere år, nu med mange flere autoimmune følgesygedomme oveni.

Mine bivirkninger er peanuts i forhold til nogle af de andre kvinder, jeg er i kontakt med. Men udsigten for mig er skræmmende. Vi er MANGE der er ramte, og ingen vil tage ansvar. Danmark svigter i den grad, idet man stadig giver denne dødsensfarlige vaccine til 12 årige piger. Det er ikke det værd for noget, der ikke er bevist skulle virke overhovedet. Det handler kun om EN ting, og det er penge.

Man er i udlandet begyndt at snakke om at ville bruge denne vaccine til spædbørn, men det har ALDRIG været dokumenteret, at den har nogen effekt. Dog i Kina er den helt stoppet. Efter mange dødsfald! Der er mange, som ingen mén får af den lige nu, men vi er virkelig også mange, der har disse frygtelige bivirkninger og bare må acceptere dem.

Jeg er en kvinde på barsel, jeg skulle tilbage til et lederjob, som jeg har KÆMPET for, men lige nu er udsigten på et liv på sygedagpenge og salg af vores hus mere realistisk. Jeg græder hver dag, som mange andre unge piger, mødre, kvinder, kærester og mænd - for ikke at tale om de børn, der pludselig har en mor der intet kan, ikke engang lave aftensmad.

Jeg håber at høre fra DIG! Ikke mindst kan I møde OS, som HPV-vaccinen har ramt.

Vi taler ikke kun om en lille portion piger. Der findes mange piger i Danmark, der har været syge i flere år uden at vide hvorfor.


Kærlig Hilsen
 Gitte