Pfizer afsløret i opsigtsvækkende indrømmelser

Af Flemming Borregaard Olsen

Veritas

Project Veritas blev etableret i USA i 2011 af James O’Keefe som en organisation af undersøgende journalister – med henblik på afsløring af korruption, svindel og bedrag hos statslige såvel som private institutioner og virksomheder.

Kendetegnende for Project Veritas’ særlige form for undersøgende journalistik er, at man filmer og optager lyden af personer, man taler med, mens disse er uvidende om ens forehavende.

For nyligt lykkedes det så James O’Keefe at tale med Jordon Trishton Walker, Pfizers Direktør for Forskning og videnskabelig Udvikling af mRNA-genterapi-teknologien,
Walkers’ forbløffende og oprigtige afsløringer efterlader et indtryk af, at Pfizer delvist er klar over, at deres vaccine er et eksperiment og delvist – på kynisk og opportunistisk vis – søger at optimere sin indtjening.
 
Robert Malone, forsker og ophavsmand til mRNA-genterapi-vaccinen (den nye teknologi, der danner grundlag for Pfizer og Moderna Covid19-vacciner), var ikke sent ude med kritik og skarp fordømmelse af Walkers afsløringer.
Malone henviser til sin formelle udtalelse, hvor han sidste år med opbakning fra tre kollegaer på det kraftigste advarede imod mRNA-genterapi-vacciner og tilskyndede til, at man straks forbød brugen af vaccinen fremover.
 
Malone hæfter sig ved, at Pfizer åbenbart selv kender til vaccinens særlige affinitet til at påvirke æggestokkene, hvorved vaccinen potentielt nedsætter frugtbarheden hos kvinder.
Desuden udtaler Malone, at både de regulerende og kontrollerende institutioner som FDA (det amerikanske lægemiddelagentur) samt producenten Pfizer kendte til, at vaccinerne påvirker menstruationscyklus, men at man – alligevel – vælger at fortsætte udrulningen af vaccinen. Ja, opsigtsvækkende er det, at Walker indrømmer, man kender til problemet, og dertil udtaler, at ”dét må andre mennesker undersøge senere hen”! Man tilsidesætter altså sit ansvar og vælger i stedet at ”sparke dåsen længere ned ad vejen”.
 
Malone forklarer, at det er HPG-aksen, altså Hypothalamus – Pituitary (hypofyse) – Gonader (kønskirtler), der fysiologisk påvirkes således, at følgende områder i kroppen berøres:
 
-       Immunforsvar
-       Stresstærskel
-       Fordøjelse
-       Humør og følelser
-       Seksualitet og seksualdrift
-       Energi og udholdenhed
-       Fertilitet/reproduktion
-       Fosterudvikling
-       Moderkage- og æggestokfunktioner under graviditet
 
 
Implikationen for denne fysiologiske forstyrrelse hos mennesket kan være umådelig stor. Problemet er blot, at vi ikke kender omfanget – selv Pfizer ser ud til at famle i blinde. Walker siger ”I hope we don’t find out that somehow this mRNA lingers in the body”.
Ifølge Malone viser det blot Pfizers uvidenhed om, at forskning demonstrerer, hvorledes mRNA-bestanddele kan ophobe sig i kroppens lymfeknuder i op til to måneder efter vaccination.
 
Så, Pfizer forstår altså ikke i detaljer, hvad der sker med deres vaccineprodukt, som nu er udrullet til hundrede millioner af mennesker verden over – og hvis vi skal tage Walkers ord for pålydende, forventer firmaet heller ikke, at man finder ud af det.
 
Walker udviser en overraskende afslappet og skødesløs attitude, når han konfronteres med nærgående spørgsmål fra O’keefe fra Project Veritas; ”Yeah, and the entire next generation is super fucked up”-”Could you imagine the scandal”! udtaler Walker – alt imens han sidder tilbagelænet med smil på læben, hvorpå han tilføjer ”ja, jeg ville så blive nødt til at slette min nuværende stilling hos Pfizer fra mit CV”! 
 
Af andre opsigtsvækkende afsløringer, Walker får fortalt O’Keefe, kan nævnes, at man hos Pfizer – angiveligt – aktivt arbejder med Gain-of-Function (forstærkning af funktion). Det er forskning, hvor virus ændres genetisk i laboratoriet, så det eksempelvis bliver mere dødeligt eller i stand til at sprede sig effektivt i anden vært, for eksempel mennesker.
 
Gain-of Function er højst kontroversiel forskning. Det kom på alles læber i forbindelse med debatten om corona-epidemiens oprindelse, og om hvorvidt virus opståen i virkeligheden skyldtes Gain-of-Functionteknologi i et laboratorium i Kina.
 
Videre hævder Walker, at ingen hos Pfizer ”gives a shit” om corona, og at man for længst er i gang med at kigge efter andre potentielle produktudviklinger fokuseret på mRNA-teknologi.
Walker er desuden ret sikker på, at Pfizer ikke vil og kan blive stillet til ansvar for eventuelle erstatningssager, idet han henviser til, at de kendte bivirkninger bliver specificeret på produktresuméet igennem FDA’s regulerende og kontrollerende godkendelse.
 
 
Project Veritas’ samtale med Jordon Walker har vakt stor bevågenhed. Man kan sige, at der er to forskellige reaktioner på afsløringerne; enten i form af fordømmelse, kritik og forargelse over Pfizer eller omvendt kritik, nedgørelse og karaktermord af Project Veritas – og særligt O’Keefe.
 
I skrivende stund er der så sket en opsigtsvækkende udvikling, hvor James O’Keefes virke hos Project Veritas pludselig er blevet suspenderet på ubestemt tid.
Angiveligt er der kræfter i bestyrelsen af Project Veritas, der nu ønsker, at O’Keefe helt skal fjernes fra Project Veritas.
 
James O’Keefe, har dog som organisationens grundlægger og (endnu) formand også tilhængere inden for Project Veritas, som fortsat støtter ham indtrængende.
 
Kilder:
·      New Pfizer Director J. T. Walker Expresses Concern of Covid Vaccine Effect on Women's Reproductive Health
·      Third Dr. J. T. Walker/Pfizer-Project Veritas Video
·      Project Veritas Board of Directors REMOVES James O’Keefe and Puts Him on Paid Administrative Leave