Skadet af Pfizer

Mit navn er Rune, og jeg er en ung mand på 32 år og far til en datter på 6 år. Før mit første stik var jeg et meget positivt og glad menneske.
 
Den 15/01-2022 blev jeg vaccineret på Skovlunde Vaccinationscenter. 5 minutter efter stikket fik jeg det meget dårligt og blev svimmel. Jeg blev hjulpet ind på en båre. Min venstre fod begyndte at virke underlig. Det føltes som om den sov, og det brændte og stak meget ubehageligt.
 
Jeg fortalte det til lægen på stedet, og hun bad mig om at gå rundt i centeret, så hun kunne se min fod. Jeg trak min fod afsted hen over gulvet og kunne ikke vippe den op eller ned - som jeg ellers kunne umiddelbart før stikket.
Jeg fik at vide af lægen, at jeg skulle tage hjem og holde øje med min fod. 4 timer efter jeg kom hjem hævede min venstre fod op, og jeg ringede 1813.
 
Vagtlægen var meget bekymret for, om det var en blodprop, jeg havde fået. Så jeg blev kørt af en veninde til Amager hospital. De tog en række blodprøver, og efter 3 timer, hvor jeg havde prøvet at vippe mine tæer og fod uden held fortalte overlægen, at jeg ikke havde en blodprop. Men hun kunne godt se, der var noget ”mystisk”. som hun sagde det.
Hun konstaterede, det var en reaktion fra Pfizer-vaccinen!
 
Jeg blev igen bedt om at tage hjem og få en tid hos egen læge hurtigst muligt. Min egen læge afviste, der var noget galt og henviste mig til smertefysioterapeut på Østerbro. Fysioterapeuten sagde, han ikke kunne hjælpe mig, for han skulle først vide, hvad der var galt.
 
Jeg kunne jo ikke forklare andet end, at jeg havde sovende, brændende, stikkende og gradvist tiltagende smerter efter Pfizer-vaccinen. Jeg tog derfor igen til egen læge, som henviste mig til Røntgen og Ultralydsklinik på Amagerbrogade. De kunne heller ikke se noget, for alt så umiddelbart fint ud.
 
3 uger efter jeg var på Amager hospital, ringede jeg til min læge og fortalte, jeg ikke kunne klare smerterne længere, og at jeg slugte de tilladte mængder af Panodil og Ibuprofen, og intet hjalp.
 
Jeg blev derefter indlagt akut på Hvidovre hospital. Der forklarede jeg om hele forløbet, hvor jeg blev tilset af 5 forskellige læger. Til sidst fik jeg en fodskinne på, da specialoverlægen, sammen med to andre læger, mistænkte akillessenebetændelse.
Skinnen hjalp en smule, og jeg blev sendt hjem med krykker og endnu kraftigere smertestillende piller.
 
Efterfølgende flyttede jeg til Odsherred. Et par dage efter jeg flyttede, fik jeg mere ondt i min fod end nogensinde før. Jeg ringede derfor til vagtlægen, som sagde, jeg skulle komme ned til hende på Odsherred sygehus. Her fik jeg 2 x 10 mg morfin til weekenden over.
 
Efter weekenden kom jeg op til min nye læge i Fårevejle, som også fik hele min historie.  Han udskrev Tramadol på 50 mg for at tage smerterne og henviste mig til Reumatologisk afdeling på Holbæk Sygehus.
På sygehuset var de bekymrede for, jeg havde gigt, så de henviste mig til Slagelse sygehus for en MR-skanning af min lænderyg og en MR-skanning af ryggen og Odsherred sygehus for at få røntgen af hænder og fødder.
 
Ingen af undersøgelserne viste noget, så jeg blev henvist til Neurofysiologi på Epilepsihospitalet Filadelfia.
 
Jeg tog efterfølgende op til min egen læge, Tramodol-pillerne ikke virkede længere, hvorpå han så udskrev Dolatramyl 100 mg.
 
Dem tog jeg morgen og aften for at kunne holde mine smerter nede, nogle gange 3 gange om dagen.
 
Da jeg, sammen med min kæreste, ankom til Neurofysiologi på Epilepsihospitalet Filadelfia, stak Neurologen mig direkte ind i mine nerver og sener, hvor det gjorde mest ondt - og igen fik jeg at vide, at de ikke vidste, hvad det skyldes, og det måtte være en reaktion på vaccinen.
 
Nu sidder jeg herhjemme på mine sygedagpenge, som snart forsvinder - og skal piskes igennem et system, som ikke hjælper folk som mig. Min egen læge og de læger, jeg har været hos, ved ikke, hvad der er galt, og hvad de skal stille op - andet end de mener, det er mystisk.
 
Jeg kæmper virkelig for at opretholde min livsglæde, da jeg har min kæreste og datter at tænke på, som er mit et og alt. Jeg forsvinder mere og mere ned i et dybt sort hul, for jeg føler mig trampet på, og systemet er fløjtende ligeglade med mig.
 
Jeg lever nu et liv i et konstant smertehelvede, hvor jeg er dopet på Tramadol, Ibuprofen og Pinemol, fordi det åbenbart er det eneste, de kan hjælpe mig med.
 
Jeg er gået ned med alvorlig stress, fordi jeg kæmper alene mod et system, som svigter mig, og de mange smerter, jeg lever med i dag. Min medicin er nu steget til 200-300 mg Tramadol, 800 mg Ibuprofen og 2000 mg Pinemol, som jeg tager hver dag for at kunne leve uden smerter.
 
Mine bivirkninger i min venstre fod:
·       Stød, brændende og stikkende smerter
·       Snurren og følesen af den sover.
·       Føleforstyrrelser
·       Nedsat mobilitet i mine tæer
·       Kulde og varme ændringer i mine tæer
·       Dårlig gående
 
Jeg måtte optage min egen læge, for han sendte mine bivirkninger/senfølger til Lægemiddelstyrelsen, da han ikke ville kunne løbe fra hans eget ord. Min læge har desuden også lavet flere fejl i den indberetning som jeg måtte selv skrive til Lægemiddelstyrelsen for at få rettet op på.
 
Jeg har meldt det til Patienterstatningen, og min sag kører stadig.
 
Jeg har prøvet at få fat i medierne og advokater, men ingen vil skrive eller tage sagen op imod staten.
Jeg håber inderligt, I kan hjælpe mig, for jeg har virkelig hårdt brug hjælp, som ingen vil give mig.
 
Hilsen
Rune