Hej Søren Brostrøm

Et medlem af VaccinationsForum har skrevet en personlig hilsen til Søren Brostrøm og venter stadig på svar.

Tak for invitationen til at deltage i Hope projektet, som du sendte mig i e-boks for nogle måneder tilbage.
Jeg afstod fra at deltage, da jeg finder det en ensidig måde at analysere menneskers adfærd på.
Til gengæld er jeg åben for gensidig dialog, så nu får du alligevel noget tilbage fra mig i form af nogle anmodninger, betragtninger og spørgsmål.
 
Da nu du, som Direktør for Sundhedsstyrelsen, af flere omgange har meldt offentligt ud på pressemøder, i reklamer for Sundhedsstyrelsen og på diverse medier, at covid-19 mRNA-vaccinerne er de mest sikre, gennemtestede og effektive vacciner, du har oplevet i dine 30 år som læge og siger, at man lever livet farligt, hvis man ikke er vaccineret med dem og derfor opfordrer ALLE i Danmark - uden undtagelse - både raske og syge børn fra 5 år og frem (inkl. gravide og tidligere smittede), til at lade sig vaccinere, vil jeg hermed bede dig redegøre for - nøjagtigt - hvilke studier og erfaringer, du baserer disse ovenstående udtalelser på.
 
Derudover vil jeg bede dig om svar på nedenstående skriv, med dertil hørende spørgsmål.
 
Lægemiddelstyrelsen skrev indtil for kort tid siden følgende på deres hjemmeside:
“Historisk mange personer deltager i vaccineforsøgene”.

Den sætning blev for nyligt ændret til datid.
Nu står der i stedet: Har deltaget.

Altså mindre end 1 år efter at den første mRNA-vaccine blev givet, og mindre end 2 år efter vi hørte om covid-19 for første gang.

 Hvordan kan “historiens største vaccineforsøg” være veldokumenteret på under 1 år?
 
Hvordan har man forsket i eventuelle langtidseffekter?
 
Hvor finder man den forskning?
 
Link til Lægemiddelstyrelsen
 
Lægemiddelstyrelsen er endvidere iværksættere for forskningsprojektet ENFORCE som regeringen har afsat 102 millioner kroner til at få udført.
 
Covid vaccineproject ENFORCE løber frem til 2023.


 
Mere info her
 
Øverst står der altså, at man IKKE kender langtidseffekterne.
Hvordan skulle man også kunne det på under 1 år?
Det står også her, på Folketingets hjemmeside:

Folketinget


 
Jeg har studeret noget af det peer-reviewed forskning om mRNA-vaccinerne fra udlandet, der eksisterer indtil nu. Det indikerer, at billedet er noget mere nuanceret, end det vi får fortalt i Danmark.
 
Der er fundet flere alvorlige kortsigtede komplikationer bl.a. Myocarditis.
 
Det oplyser I dog ikke i sundhedsstyrelses oplysningsfilm. Filmen, som hedder “Hvilke bivirkninger har vaccinen”, varer i 15 sekunder og nævner blot, at de fleste bivirkninger er milde, så som rødme, let feber og muskelømhed.
 
Dog står der lidt om Myocarditis her i Medicinsk tidsskrift:
Og hvis vi i Medicinsk tidsskrift fra november 2021 kan læse om tilfælde af Myocarditis, der som bivirkning til mRNA-vaccinen har forårsaget indlæggelse hos 12 unge i Midtjylland i sommers, hvordan ser så det samlede billede ud i hele Danmark frem til d.d.?  


 
Når du så insisterer på, at ALLE - både syge og raske børn fra 5 år og frem (inkl. gravide) (og tidligere smittede ), uden samtidig også at belyse eventuelle forbehold i sundhedstilstand, sygdomshistorik og andre individuelle forhold - skal vaccineres med mRNA vaccinen (endda op til flere gange), mener du så ikke også, at der medfølger et meget stort ansvar for at informere nuanceret og i overensstemmelse med de faktiske forhold om: bivirkninger, immunitet, manglende videnskabeligt grundlag for kendskab til langtidseffekter samt løbende oplysning om den nyeste viden om disse mRNA-vacciner, som du insisterer på, at alle til at tage?
Altså Informeret samtykke...
 
Hvis det viser sig, at mRNA-vaccinen IKKE lever op til det lovede, og at kuren for det enkelte menneske og/eller for hele samfundet tværtimod viser sig at blive værre end sygdommen, hvor mener du så at det moralske og juridiske ansvar bør placeres?
 
Jeg vedhæfter her til slut en film (4min. 32sek.) med udtalelser om mRNA-vaccinen fra Dr. Robert Malone. Læge, videnskabsmand, og den første til at forske i mRNA-vacciner.

Citat fra filmen:
o   “Vi har brug for mindst 5 års test/forskning, før vi virkelig kan forstå risiciene”.
o   “Skader og risici ved nye lægemidler bliver ofte afsløret mange år senere”.
 
Med venlig hilsen BH