Vaccinationsforum på international vaccinekonference i Israel

Af Pia Hansen

VaccinationsForum var repræsenteret i Tel Aviv d. 21. november 2019
Godt 1000 mennesker var samlet til en fantastisk velarrangeret konference i Tel Aviv om informeret samtykke. Konferencen var arrangeret af den israelske non-profit-organisation “Vaccines – Educated Choice”.
Konferencen løb af stablen trods afsindige og uhyrlige sabotageforsøg fra ukendte modstandere. Først blev der lagt pres på bystyret i Tel Aviv for at forbyde konferencen og ulovliggøre forsamlingen. Da det ikke lykkedes, blev der åbnet en falsk hjemmeside for konferencen, der erklærede den aflyst. Efterfølgende blev der skrevet falske e-mails til foredragsholderne, hvori de fik af vide, at konferencen blev aflyst. Hovedtalerne fik endda tilsendt breve på hebraisk, der skulle ”hjælpe” dem forbi tjekket i Tel Avivs lufthavn, der er kendt for at være noget pågående. Indholdet ville dog ikke have hjulpet dem spor, da der stod ”dette er en kendt vaccineaktivist, der kommer for at sprede anti-vax-propaganda blandt israelske mødre og dermed skabe fare for den israelske befolkning”.
Er det ikke tankevækkende, at det, vi taler om, er så ”farligt”, at nogle med pengepungen i orden bruger så meget krudt på at forhindre en fuldstændig lovlig forsamling? Hvem mon der står bag?
For mig understreger det vigtigheden af at holde gang i en offentlig og åben debat. Uden at bøje nakken skal vi kunne sige højt, at der fortsat er mange forhold ved vacciner, der mangler afklaring, og at der ikke er fagligt grundlag for at indføre tvang!

Foredragene gjorde det endnu engang meget klart, hvor spinkelt forskningen i vacciner er bygget op, og hvor systematisk (mis)informationen til borgere i verdens lande er konstrueret. Vi fik skræmmende vidnesbyrd fra lande, der nu har indført vaccinetvang, og vi fik vist glimt af, hvad fremtiden kan forventes at bringe. Vidste I for eksempel, at der globalt arbejdes på, at vi skal have et ”vaccinationspas” knyttet til vores eget pas, ligesom vores dyr allerede har? Det arbejdes der med at indføre allerede fra 2022. Hvad mon man tænker at bruge det til? Og mon ikke det vil medføre en endelig udstødelse af dem, der fravælger vacciner? Det burde egentlig ikke overraske mig, men det gjorde det nu alligevel. For mig er medicinske data ukrænkeligt private.
Foredragsholderne fra hele verden foldede diverse aspekter om debatten ud for en meget engageret sal af tilhørere. Bl.a. talerne kan nævnes:
Del Bigtree. Vært på internet-talkshowet The HighWire og grundlægger af non-profit-organisationen Informed Consent Action Network, der arbejder for at sikre, at vi mennesker bevarer retten til at vælge medicinske behandlinger til og fra.

Mary Holland. Amerikansk advokat og bl.a. medforfatter til bogen ”The HPV Vaccine on Trial” (2018) og The Vaccine Epidemic” (2011+2012). Mary er for nyligt tiltrådt en stilling som chefjurist hos Children’s Health Defense.

Dr. Jayne Donegan. Engelsk børnelæge og homøopat, der lagde sig ud med det etablerede medicinske system ved at ville undersøge de bredere effekter af vacciner.

Dr. Malcolm Kendrick. Skotsk læge og hjertespecialist, kendt for at udfordre vores opfattelse af sammenhængen mellem kolesterol og hjertesygdomme. Forfatter til flere bøger, bl.a. ”The Cholesterol Con” og ”Doctoring Data”.

Links til flere af talerne kan i skrivende stund findes på: 
·       tinyurl.com/ucchx7w
·       tinyurl.com/w2haslw
·       tinyurl.com/u6wbjwc

Vaccines Educated Choice

Konference