Italien

Italien nu,- efter den indførte lov om tvangsvaccination

”Den nuværende situation er, at de i 2017 godkendte en lov om 10 tvungne vacciner med bøder og udelukkelse i alderen 0-6 år ( for uvaccinerede børn. De to regerende partier lovede at fjerne denne lov, -men så snart de kom ind i magtkamrene, begyndte at rode rundt”

Fra et EFVVmedlem

I øjeblikket er der 3 store problemer i Italien og som kræver meget opmærksomhed fra os:

1. En ny lov, der teoretisk fjerner alle tidligere krav om tvungne vacciner, men knytter fremtidige krav om tvungne vacciner til den nationale vaccinationsforebyggelsesplan, dvs. et teknisk værktøj:  
Hvis vaccinationsdækningen falder til under 95%, kan de påtvinge vaccination og ikke længere kun i aldersgruppen 0-6 år , men hvilken som helst skolealder. Det vil dermed ikke længere være nødvendigt at opfinde en epidemi, som argument for tvangsvaccination, det vil være nok for teknikerne at finde på noget.

2. Planen for udryddelse af mæslinger. Dette er det mest alvorlige, fordi det som forventet sætter mæslingetilfælde i Italien til nul, så et enkelt tilfælde af mæslinger, kan involvere enhver tvangsstrategi.  Indenfor rammerne af denne plan af total udryddelse af mæslinger, taler det allerede for at påtvinge voksne i nogle jobs og arbejdsområder.

3. Minister Giulia Grillo fra Femstjernebevægelsen, er fikseret på mæslinger, så det punkt, er at det ikke er udelukket, at det ikke kommer ud med kun tvungen mæslingevaccination.” ψ