Den tyske befolkning er langsomt ved at vågne op til en revolution mod tvangsvaccination

Fra den tyske hjemmeside: www.impfkritik.de 

Revolution Orange’ får langsomt fart på

Orange er den internationale farve på modstanden mod en tvangsvaccination, som mangler enhver fornuftig grund. I hele Tyskland forsøger mange bekymrede fædre og mødre, bedstefædre og bedstemødre i øjeblikket at komme i dialog med politikerne i deres valgkreds.

Oprør i TysklandDemo for vaccinefrihed den 10. august 2019 i Hannover. Foto: Privat

Hver dag modtager jeg ( Hans Tolzin, red.) e-mails fra hele Tyskland, der fortæller mig om planlagte eller allerede afholdte møder med parlamentsmedlemmer. 

Denne aktion er ikke rigtig centralt organiseret, og jeg har heller ingen oversigt over, hvilke politikere der kontaktes, og hvilke der ikke kontaktes. Jeg tror egentligt heller ikke ​​det er nødvendigt. 

Det ville dog være meget nyttigt, hvis de vaccinekritiske ”stamborde” (her er der i hele Tyskland blevet organiseret forældre-stamborde, hvor man kan henvende sig og få snakket lovgivningen og problematikkerne omkring tvangsvaccinationen igennem,red.) tog kontakt til hinanden i omegnen for at koordinere aktiviteterne.

Men hvordan og hvorvidt en sådan koordination kan omsættes i praksis er helt op til de aktive i lokalmiljøet.

Det ses nu tydeligt, at den vaccinekritiske "scene" i Tyskland gradvist begynder at komme i bevægelse . Måske tænker du ved dig selv nu: " Det er også på tide!" 

Men prøv ikke at være for streng med andre og med sig selv. Impulsen til at forsvare grundlæggende rettigheder og demokrati kan ikke påtvinges, men må komme indefra, hvis det hele ikke blot skal blusse op for derefter hurtigt at forsvinde igen. Kun med beslutsomhed og udholdenhed vil vi kunne afværge dette, og fremtidige angreb på vores grundlæggende rettigheder. 

Vil de nuværende aktiviteter være nok til at forhindre Jens Spahn`s (sundhedsministeren,red.) vaccinationsplaner? Jeg skylder jer min ærlige mening her: Nej, desværre har jeg ingen stor tillid.

Tyskland i oprør
Demo for vaccinefrihed den 10. august 2019 i Hannover. Foto: Privat

Snarere føler jeg, at det må blive lidt værre, før det bliver bedre. Vi er stadig for få aktive, og mange mennesker vågner muligvis først op den 31. juli 2021, hvor bøderne, som planlagt i den aktuelle lovgivning, kommer til at træde i kraft. 


Efter vores mening er vi i samme situation som i 1933. Hvis vi sover over os og mister demokratiet, kommer vi til at vågne op til koncern-fascisme. Ligesom vi måske har spurgt vores forældre og bedsteforældre, hvor de var under fascisternes magtovertagelse, bliver vi måske spurgt af vores børn og børnebørn, hvor vi var, da lobbyisterne i Forbundsdagen udleverede os til de globale koncerner og storfinansen.

Tyskland i oprør
Demo for vaccinefrihed den 10. august 2019 i Hannover. Foto: Privat

Jeg personligt mener, at det ikke er for sent. Tyskerne kommer langsomt i bevægelse, men når de først er i bevægelse, er de svære at stoppe.

Det er ikke altid gået godt i historien. Hvordan det vil gå denne gang, ligger i ingen andres hænder end vores egne! 

Mit håb er, at presset fra oven, som for nuværende stiger enormt, vil føre til en ny demokrati- og folkelig bevægelse, som vi for øjeblikket måske ikke helt kan forestille os. Men hver og en af ​​jer, der rejser sig fra passivitet og resignation, bringer os et skridt nærmere denne fornyelse af vores samfund. 

I denne forstand sender jeg min oprigtige tak til alle dem, der i øjeblikket skriver breve til politikerne eller forbereder sig til personlige samtaler med dem. Vi er i gang med en sag, ud af hvilken fantastiske ting kan komme til at udvikle sig og til at ske.

Som mundheldet siger: "Med tålmodighed og spyt fanger du en myg." ψ