Uddrag fra Vaccine Whistleblower

Skrevet af Rigge Nørmark

 

Bogen afslører svindel med autisme-research hos Sundhedsstyrelsen i USA, CDC.

 Skrevet af Kevin Barry, Esq.

 

Forord af Robert F. Kennedy Jr., advokat og miljøforkæmper og Dr. Boyd E. Haley, professor emeritus, University of Kentucky, tidligere formand for Department of Chemistry.

”Jeg bærer på en stor skam nu, når jeg møder familier med børn med autisme, fordi jeg ved, at jeg har været en del af problemet. Her er, hvad jeg bærer på. Jeg ved, at CDC har sat autisme/vaccine research to år bagud. Fordi CDC ikke har været gennemsigtig, har vi mistet 10 års forsksning, fordi CDC nu er så lammet af alt, hvad der har med autisme at gøre. De gør ikke, hvad de skulle gøre, fordi de er bange for at lede efter ting, der kunne være forbundet dermed.” 

Siger Dr. William Thompson i en telefonsamtale med Dr. Hooker den 24. maj 2014.

 

Bogen er en gribende beskrivelse af fire telefonsamtaler mellem dr. William Thompson, senior forsker i afdelingen for vaccinesikkerhed hos CDC, Center for Desease Control and Prevention, den amerikanske sundhedsstyrelse, og Dr. Brian Hooker, der, udover at være videnskabsmand, er far til et autistisk barn. Optagelserne, der er fuldt legale, skete først efter advokatbistand og er de sidste i en række på over 30 telefonsamtaler.

 

Thompson, der er stadig ansat ved CDC, afslører under beskyttelse af ”Whistleblower Protection Act” data-manipulation, svindel og korruption på højeste niveau i CDC, den styrelse, der skulle beskytte amerikaneres sundhed – og dermed vores sundhed.

 

Denne bog eliminerer påstanden om at vacciner er sikre og effektive og afslører at den amerikanske regering har tilrettelagt forskning til at dække over forbindelse mellem vaccine og autisme.

 

Den videnskabelige sandhed og børns sundhed er blevet kompromitteret for at beskytte vaccineprogrammet og medicinalindustrien.

 Der er fire undersøgelser af CDC som siger, at CDC er en sump af korruption, siger Robert F. Kennedy Jr.

Hvad Dr. Thompson siger om den måde videnskab bliver behandlet indenfor CDC er alarmerende.

 ”Sådan er det… det er det, jer ser igen og igen og igen… at disse senior ansatte hos CDC bare foretager sig fuldstændigt uetiske og modbydelige ting og ingen drager dem til ansvar” (s58)

Dr. William Thompson til Dr. Brian Hooker I en båndet telefonsamtale den 12. juni 2014

 

Udsagn fra Dr. William Thompson vedr. 2004 MFR artiklen, der undersøgte muligheden for sammenhæng mellem MFR-vaccinen og autisme (27. august 2014):

My name is William Thompson. Jeg er senior forsker ved CDC, hvor jeg har arbejdet siden 1998.

Jeg beklager at mine med-forfattere og jeg udelod betydende statistisk information i vores 2004 artikel, som blev udgivet i Pediatrics bladet. (sxx)

Hvis det reelle resultat af denne rapport var blevet offentliggjort, ville yderligere undersøgelser være påkrævet. I stedet blev denne rapport brugt til at smække døren i for fremtidig forskning vedr. autisme og vacciner, da rapporten anbefalede at evt. midler i forskning af autisme fremtidigtskulle bruges på andre områder. https://www.iom.edu/Reports/2004/Immunization-Safety-Review-Vaccines-and-Autism.aspx

 

Ved IOM, Institute of Medicine,  komite møde siger formand Dr. Marie McCormick ”Vi vil aldrig nogensinde komme ud med, at autisme er en reel side-effekt”.

http:// www.putchildrefirst.org/chapter6.html

 

Referat af alle fire båndede opkald, som er de sidste af over 30 telefonsamtaler mellem Thompson og Hooker.

 Opkald 8. maj 2014:

Thompson har besluttet ikke at lyve mere om de udeladte data i 2004 MFR artiklen.

Fortæller hvordan CDC ”elsker” at skræmme befolkningen ved mæslingeudbrud, og beskriver nærmest hvad der senere i 2014 sker i ved mæslingeudbruddet i Disneyland.

 

Opkald 24. maj 2014:

”Åh Gud, Jeg kan ikke tro at vi gjorde, hvad vi gjorde, men vi gjorde. Det hele er der”. (s36)

Her fortæller Thompson Hooker at han har prøvet at få CDC til at forske i data fra 1200 børn med autisme, deres vaccinejournal og deres mødres, men CDC vil ikke røre ved det. Som ansat i CDC kan Thompson ikke offentliggøre de data. Derfor fortæller han Hooker, at undersøgelsen hedder SEED, Study to Explore Early Development, og han beder Hooker få kongresmedlem Posey til at stille spørgsmål til SEED og derved lave ”hul i dæmningen”, således at CDC er nødt til at udlevere data.

Thompson har nu hyret en whistleblower advokat.

 

Opkald 12. juni 2014:

Thompson medgiver at han og hans medforfattere til 2004 MFR artiklen ændrede kriterierne og dermed skjulte data. Det kunne lade sig gøre da der ikke var bisiddere udefra.

Dr. Poul Thorsen fra Århus,som svindlede ca. 10.000.000kr fra CDC, var kæreste med CDC forsker Diana Schendel, som nu skulle være på Århus Universitet.

https://oig.hhs.gov/fraud/fugitives/profiles.asp

Julie Gerberding, der var direktør for CDC under 2004 MFR artiklen, er nu Executive Vice President i Merck medicinalfirma, som producerer MFR-vaccinen.

 

Opkald 28. juli 2014.

”Alle skaffede sig af med alle deres dokumenter fra 2004 MFR artiklen, så de eneste dokumenter, der eksisterer fra den undersøgelse, er mine”. (s100)

Thompson beskriver hvordan CDC hvidvasker og udvander undersøgelser, der viser negativ sundhedseffekt. Data ”forsvinder”. Han beskriver hvordan forskere ”justerer” resultater de ikke kan lide.

Thompson og Hooker har nu givet kongresmedlemmerne Darrel Issa og Bill Posey 100.000 dokumenter vedr. vaccinesikkerheds-forskning.

 

Dr. William Thompson venter stadig på at blive indkaldt til at vidne for kongressen….

 

”Det er svært at få en mand til at forstå noget, når hans løn afhænger af, at han ikke forstår det”

– Upton Sinclair

Specielt et menneske og hans familie har betalt en høj pris for CDC’s løgne. Det er Dr. Andy Wakefield, som er blevet bagvasket, kaldt en svindler, mistet sin professionelle karriere, frataget sin autorisation som læge. Thompson skrev i en SMS til Fru Wakefield:

Jeg mener at din mands karriere blev uretfærdigt skadet og denne undersøgelse ville have understøttet hans videnskabelige mening. Jeg håber at jeg kan hjælpe med at genoprette den.

Og senere til Andy Wakefield, da whistleblower advokaten havde udsendt en pressemeddelelse om sagen:

Wakefield: Er pressemeddelelse ægte?

Thompson: Ja

Wakefield: Tak. Det var den rigtige og ærefulde ting at gøre.

Thompson: Jeg er enig. Jeg undskylder igen for den pris du har betalt for min uærlighed.

 

Kun én vaccine, MFR og én vaccinekomponent, thimerosal, er nogensinde blevet studeret i forbindelse med risiko for autisme.