Første undersøgelse nogensinde der sammenligner vaccinerede/uvaccinerede børn

 

 

 

Af Mark Blaxill

Oversættelse Rigge Borch

 

 

 

NB. Denne artikel er fjernet fra nettet, da den mangler et review og er blevet kritiseret da den er baseret på rapportering fra mødre, som kan være holdningsbelastede.

 

 

 

Vi har valgt at bibeholde artiklen til information, da vi kender Mark Braxill som pålidelig og velrenommeret.

 

En udvikling som forældre til autistiske børn længe har set hen til. Den første undersøgelse nogensinde, der sammenligner de samlede sundhedsresultater for vaccinerede og uvaccinerede børn, er blevet udgivet on-line. Ifølge kilder tæt på projektet, var undersøgelsen blevet gennemgået og godkendt af to forskellige tidsskrifter, men begge trak deres godkendelse tilbage, da de politiske implikationer af resultaterne stod klart. Det er hovedsageligt fordi, som forældre længe har mistænkt, at raten for autisme er signifikant højere i den vaccinerede gruppe, en konstatering, der kunne ryste vaccine-sikkerhedskrav, netop som den første præsident, der nogensinde har udtalt en tro på en sammenhæng mellem vacciner og autisme, er kommet til magten.

 

I partnerskab med National Home Education Research Institute (NHERI), ledte Dr. Anthony Mawson en forskergruppe, der undersøgte sammenhængen mellem udsættelse for vaccinationer og et udvalg af over 40 akutte og kroniske sygdomme hos børn, der bliver hjemmeundervist, en befolkning valgt for sin høje andel af ​​uvaccinerede børn. Man har undersøgt familier i fire stater - Florida, Louisiana, Mississippi og Oregon  og studiet rapporterede en række af opsigtsvækkende fund. (officiel titel Vaccination and Health Outcomes: A survey of 6- to 12-year-old Vaccinated Children based on Mothers Reports),

Vaccinerede børn havde signifikant større sandsynlighed end uvaccinerede for at være diagnosticeret med en neurologisk lidelse: Især risikoen for at blive ramt af autismespektrum-forstyrrelser (ASD) var 4,7 gange højere hos vaccinerede børn; ligeså ADHD risiko var 4,7 gange højere og risiko for indlæringsvanskeligheder var 3,7 gange højere. Samlet set havde de vaccinerede børn i undersøgelsen 3,7 gange større sandsynlighed for at have være diagnosticeret med en form for neurologisk lidelse.

Vaccinerede børn havde også signifikant større risiko for at blive diagnosticeret med en immun-relateret sygdom. Risikoen for allergisk rhinitis (almindeligvis kendt som høfeber) var over 30 gange højere hos vaccinerede børn, mens risikoen for andre allergier blev forøget 3,9 gange og risiko for eksem blev forøget 2,4 gange.

Med hensyn til akut sygdom og infektionssygdom var resultaterne i nogle henseender overraskende. Som det kunne forventes, havde uvaccinerede børn signifikant (4-10 gange) flere  skoldkopper, røde hunde eller kighoste. Måske uventet havde de uvaccinerede børn færre, der led af mellemørebetændelse og lungebetændelse. Vaccinerede børn havde 3,8 gange større risiko for en mellemørebetændelse og 5,9 gange større risiko lungebetændelse.

Undersøgelsen var baseret på deltagere rekrutteret i en proces ledet af NHERI og koordineret gennem 84 statslige og lokale hjemmeskole-grupper. Undersøgelsen selv var, ifølge forfatterne, ”ikke forudindtaget og neutralt formuleret.”

Disse resultater, i en undersøgelse befolkning på 666 børn, hvoraf 261 (39%) var uvaccinerede, er sikker på skabe polemik, dels fordi det er den første af sin art. Den videnskabelige litteratur om de langsigtede virkninger af vaccinationsprogrammet er næsten ikke-eksisterende. De fleste undersøgelser om sikkerheden af ​​vacciner overvejer kun øjeblikkelige eller kortsigtede virkninger. Der var ingen indlysende forklaring på forskellene i sundhedsmæssige resultater observeret mellem de vaccinerede og uvaccinerede grupper andet end selve vaccinationen.

Konstateringen af, at vaccination er en betydelig risiko for autisme er det mest eksplosive fund i undersøgelsen. I mere end et årti, har forældre, der var bekymrede for at vacciner var involveret i bratte stigning af autisme, krævet en ”vaccineret / uvaccineret” undersøgelse. Offentlige sundheds-embedsmænd som Paul Offit har modstået disse krav med påstanden om, at en sammenlignende undersøgelse af autisme-risiko og andre sundhedsproblemer blandt uvaccinerede og vaccinerede børn ville være retrospektivt umuligt og prospektivt uetisk.

Trods modstand fra folk som Offit, har der været forsøg på at indlede en formel vaccineret/uvaccineret undersøgelse i mange år. I 2006 forfattede kongresmedlem Carolyn Maloney (D, NY), hvad der nu kaldes Vaccine Safety Study Act. Maloney sagde til modstanderne, ”Måske nogen i den etablerede medicin vil fortælle mig, hvorfor denne undersøgelse er en dårlig idé, men de har ikke gjort det endnu.” I 2007, Generation Rescue (en af ​​Mawson undersøgelsens sponsorer) fik et et markedsanalysefirma at foretage en lignende undersøgelse (den er tilgængelig på linje og havde lignende resultater, men blev aldrig offentliggjort i et videnskabeligt tidsskrift).

Mindre formelle undersøgelser med fokus på, hvorvidt autisme var til stede hos uvaccinerede er også blevet gennemført i særlige befolkningsgrupper, herunder Amish og patienter hos alternative behandlere. Grundlægger af Age of Autism, Dan Olmsted undersøgte autisme hos Amish-folket, der vaccinerer mindre hyppigt. Autisme er sjælden blandt Amish og de eneste autistiske Amish børn, vi opdagede var blevet vaccineret. (Andre rapporterede sager om Amish børn med medfødte defekter, men ikke «idiopatisk autisme,” den slags, der forekommer i de børn, som er kernen i den aktuelle epidemi). Den afdøde Mayer Eisenstein rapporterede i sin HomeFirst praksis i Chicago, hvor han bistod mere end 15.000 hjemmefødsler, og tusindvis af dem blev aldrig vaccineret. Af disse uvaccinerede børn, havde ingen autisme.

Sammenhængen mellem autisme og vaccination blev et varmt emne i dette års præsidentvalg. Demokratiske kandidat Hillary Clinton tweetede en gang ”Videnskaben er klar: Jorden er rund, himlen er blå, og #vaccineswork. Lad os beskytte alle vores børn. #GrandmothersKnowBest.” I modsætning hertil har præsident Donald Trump længe talt om den sandsynlige forbindelse mellem vacciner og autisme. Allerede i 2007, sagde Trump: ”Da jeg voksede op, var autisme ikke egentlig en faktor. Og nu lige pludselig, det er en epidemi. Alle har deres teori, og min teori er de vacciner. Børnene får disse omfattende vacciner på én gang. Jeg mener, det er vaccinationerne. ”

I mangel af offentliggjorte beviser på spørgsmålet, er kravet om et vaccineret/uvaccineret studie blevet et kampråb for autisme-advokater. Det synes nu, at resultaterne bekræfter, hvad mange har længe haft mistanke om. Disse resultater, især den betydelige sammenhæng mellem autisme risiko og vaccination, må med sikkerhed øge presset på de offentlige sundhedsembedsmænd i og uden for regeringen for at anerkende legitimiteten af ​​den bekymring, de længe har affærdiget.

Som enhver undersøgelse, er denne åben for kritik. Kritikpunkter vil være dens relativt lille størrelse, den relativt høje ASD rate (3,3% samlet i forhold til 2,24% i den nærmest sammenlignelige CDC undersøgelse) samt finansieringskilder. De fleste undersøgelser, der ikke har fundet nogen sammenhæng mellem autisme og vaccination, er blevet finansieret af medicinalindustrien eller regeringen, og medierne har ikke fundet det væsentligt nok til at nævne. Alligevel skal vi forvente ramaskrig og forfølgelse for, at pengene til denne undersøgelse kom delvis fra kilder, der er bekymrede over en mulig vaccine-autisme forbindelse.

 

http://us2.campaign-archive2.com/?u=b62698a50aececa2aded9f56b&id=b9414ffe6d&e=7247347f57

 

Nøgleord. Autisme , vaccinerede, uvaccinerede