Antivaccinations demonstrationer i Europa

Else Jensen

 

Italien

Der har været mange og voldsomme demonstrationer I Italien hvor der nu er indført tvungen vaccination af børn for at komme I institutioner som børnehaver og skoler. De er oppe på 10 tvungne vaccinationer. Flere italienere truer med at flytte til Østrig. De demonsterende siger at Italien er valgt for WHO kampagnen og er med finianceret af Bill Gates og Melinda Gates Foundation og derfor kan vi andre vente at det kan komme til at betyde noget for andre landes politik på området.  Angiveligt er der stærke forbindelser til Glaxo SmidtKline som vil ende med at få noget i nærheden af 1 billion euro ned i lommen.

Camilla Toftlund beretter fra Italien : ”I store linjer er det sådan: 0-6 årige har ingen adgang til pasning - overhovedet!!!! 6-16 årige kan ikke nægtes adgang til skolegang, så de må gerne  komme i skole. Men de skal så fordeles således, at der ikke er mere end x antal uvaccinerede i en klasse(flokimmunitet). Bøderne er der ikke klarhed over; er det årlig, er det engangs? Er det for 0-16 åriges forældre eller 6-16 åriges? I morgen aften er der møde i vores ”kreds”, hvor advokaterne vil fremlægge deres tanke på det hele og på de næste skridt. Det er ikke nemt... Men der er en ok stemning og der er samtidig arbejdsgruppe for dannelse af en alternativ skole. Veneto og Ligurien er imod. Veneto vil lægge sag an og Ligurien boycotter dekretet.”

http://vaccineimpact.com/2017/italians-take-to-the-streets-to-protest-new-mandatory-vaccination-law/

 

http://vaccineimpact.com/2017/mass-protests-against-mandatory-vaccines-in-rome-some-parents-prepare-to-leave-italy/

 

Polen

Flere tusinde marcherede på gaderne i Polen med slagordene ” STATEN EJER IKKE VORES BØRN”

Der bliver demonstrationer i Polen den 24 august.

Polen har et uhyggeligt regime hvad angår vaccinationer til børn. Læs på denne Facebook:

www.youtube.com/watch?v=uuswv4mciLc

 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=261473117593615&id=120381895036072

 

Frankrig

Frankrig har i forvejen tvang når det gælder Di-Te-Polvaccinen,  men nu er tvang mod MFR også foreslået  påkrævet fra 2018.

Der bliver demonstrationer i Paris 9 september

 

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/france-vaccination-mandatory-2018-next-year-children-health-measles-dying-anti-vaxxers-edouard-a7824246.html

 

Tyskland

I Tyskland trues der med kæmpebøder på 10.000 kr. til familier der sender deres børn i daginstitution uden mæslingevaccinen.

92,8 af befolkningen er vaccineret med denne vaccine! Sundhedsminister Hermann Gröhe fra partiet CDU foreslår lovændring med bøde på 10.000 kr.

Der bliver demonstrationer i Berlin 16 september

 

http://www.bt.dk/udland/forslag-i-tyskland-foraeldre-kan-faa-kaempeboede-for-ikke-at-vaccinere-deres-boern

 

Danmark

Den 31 juli gik DR i medierne. Årsagen var den italienske beslutning om tvangsvaccination, samtidig med at folketingspolitiker Laura Lindahl fra Liberal Alliance gik i pressen med ønske om at få tvangsvaccination indført i Danmark. Noget hun kaldte ”obligatorisk vaccination.” Hun fik imidlertid hverken støtte fra Statens Serum Institut eller folketinget. Det lød fra medierne at der ikke var flertal for tvang i Danmark så det forslag kom hun ikke så langt med.

 

https://www.youtube.com/watch?v=YI2jdYKmePA& feature=push-u&attr_tag=dSxVAtsTav73omu1-6