”B.A.V." Børn med Aluminiumsallergi som Vaccinationsskade

Søger du information omkring aluminiumsallergi så meld dig ind i vores facebookgruppe ”B.A.V. Børn med Aluminiumsallergi som Vaccinationsskade”.


Her finder du blandt andet en liste over ”Ting du skal undgå hvis du har aluminiumsallergi”, ”Symptomer på aluminiumsallergi og forgiftning” billeder af hvordan børn med aluminiumsallergis ben (granulomer, krads, eksem) ser ud, samt hvordan en positiv aluminiumstest ser ud.

Vi har den seneste tid oplevet et stigende antal medlemmer føje sig til gruppen og er i skrivende stund oppe på 49 aktive medlemmer.

I øjeblikket har vi stor fokus på en underskriftsindsamling til SSI omkring ”Aluminium i børnevacciner – åbenhed – dialog – ansvar om skaderne NU!”

PT er vi oppe på 365 underskrifter, men skulle gerne have endnu flere inden underskriftsindsamlingen slutter den 23. September. Vi opfordre jer alle til at læse, skrive under og dele vores vigtige sag på facebook, tak.

Der er daglig debat i gruppen, som er meget aktiv bl.a. omkring kost uden aluminium, erstatninger fra Patientforsikringen og meget mere.

Har dit barn, barnebarn eller andet familiemedlem fået aluminiumsallergi efter børnevaccinerne, eller har du mistanke herom, så meld dig til vores facebook gruppe, ”B.A.V. Børn med Aluminiumsallergi som Vaccinationsskade”.

Her får du støtte, råd og vejledning fra andre familier hvis børn har aluminiumsallergi som vaccinationsskade – du er ikke alene!