Hvad er I bange for?

Af Ulla Dittfeld


Kære alle I, som har med MFR og andre vaccinationer at gøre.

Jeg har lige hørt, at forældreparret fra Skive har tabt deres sag. Jeg er vred, ked af det, men måske allermest chokeret.

Jeg har hørt om mange vaccinationsskadede børn, men har aldrig endnu hørt, at et barn i Danmark har fået erstatning eller at de ansvarlige har indrømmet at vaccinationen var den skyldige.

Det er da fint, at I engang imellem lader en person på TV sige, at der findes bivirkninger ved vaccinationer, men at risikoen ved at få sygdommene er langt større. Hvorfor vil I ikke give de forældre, der har mistet eller sidder med et handicappet barn den ro i sindet, det giver at få skylden placeret det rette sted. Når vore børn bliver udsat for en kriminel handling, gør vi dog alt, for at finde den skyldige.

I England og USA bliver vaccinationsskader anerkendt. Hvorfor ikke i Danmark? Det er de samme vaccinationer vi giver vore børn. Er i bange for erstatningssager, er I bange for, at det koster samfundet for meget, at forældrene bliver hjemme og passer et sygt barn? Eller er I bange for at miste nogle af de penge, I tjener på vaccinationer?

Mine to drenge er blevet vaccineret mod MFR, og det gik heldigvis godt. Mindre heldig var min søsters dejlige dreng Robert, han døde to dage efter MFR-vaccinationen.

Ved obduktionen fandt de, at han døde af bakterier. Han var, da han blev vaccineret, så forkølet, at lægen skrev en recept på Bricanyl til ham.

Kunne lægen ikke have bedt min søster komme igen, når Robert var rask? Hvorfor kunne lægerne, der så obduktionspapirerne, ikke sige højt, at Robert døde af vaccinationerne?

Min søster ønskede ingen erstatningspenge, for intet kunne erstatte Robert. Men hun ville måske få det lidt bedre, hvis nogen turde indrømme, at Robert døde af vaccinationen, at Roberts død ikke et eller andet sted i systemet blev en løgn, man ikke snakker om.

Robert blev født den 12. november 1993. Robert døde den 22. februar 1995.

Kilde: Viborg Stiftstidende den 13.07.2000