Foredrag om vacciner

Foredrag om vacciner

 

Suzanne Humphries i København

Suzanne Humphries er læge med speciale i intern medicin og nefrologi (nyresygdomme). Hun har 11 års speciallæge erfaring, samt 3 år som assisterende professor og 2 år som øverste ansvarlige i et biokemisk laboratorium.

Som de fleste læger, havde hun i mange år en blind tro på at vaccinationer var nødvendige, sikre og effektive. Hun var tilfreds med sit arbejde med behandling af alvorligt syge nyrepatienter, indtil nogle hændelser i 2009 ændrede hendes syn på vaccinations sikkerhed.

Det fik hende til at søge dybere ned i de informationer som hun tidligere havde betragtet som faktuelle og endegyldige.Hun er i dag en af de mest markante stemmer indenfor den vaccinekritiske forskning og har siden 2011 været fuldtidsbeskæftiget med at afdække forskning i vaccinationer. Hun er den ene af to forfattere til Bogen “Dissolving Illusions, Disease, Vaccines and the Forgotten History” (i samarbejde med Roman Bystrianyk).

Suzanne Humphries taler i disse videoer om emner som mæslinger, forskning og de vaccinepolitiske aspekter af den eksisterende internationale debat.