Vaccinationsstramninger i Californien

Vaccinationsstramninger i Californien

Vaccinationsstramninger i Californien

Tvangsvaccination og indskrænket frihed er måske ved at blive en realitet i Californien.

Et nyt lovforslag, SB277, blev den 22. april godkendt i senatets første høring efter flere uger med protester fra befolkningen og endda en ekstra uge med udskudt afstemning. Med lovforslaget bliver alle børn under 18 år, som ikke har fået alle vacciner, næget adgang til uddannelse. Det utrolige er, at vaccinationsraten i Californien i forvejen har været stigende de sidste par år. 97,46 % af alle børn i Californien er allerede vaccineret. De 2,5 % der ikke har vaccineret skal udfylde en undtagelsesform og mangler barnet blot en ud af de i alt 32 obligatorisk vaccinedoser, vil det stå som uvaccineret. Selv i det tilfælde, at barnet har fået en vaccinationsskade, men som ikke anerkendes af lægen, så vil undtagelsen blive noteret som ”personlig tro” og dermed ikke blive godkendt til at barnet kan fortsætte sin uddannelse.

På youtube kan man se hvad californierne siger til det, under titlen: “How do Californians feel about SB277?”. På den oprindelige afsemningsdato mødte mange op for at udtrykke deres holdninger. Mens blot 53 mennesker dukkede op for at støtte lovforslaget, satte hele 743 personer sig imod lovforslaget.

De mange taler og protester mod SB277 kan desuden ses på det nedenstående link, hvor bl.a. Robert F. Kennedy Jr. er en af de mange talere.


Lovforslag SB277:
www.leginfo.legislature.ca.gov/faces/billNavClient.xhtml?bill_id=201520160SB277

California vaccine bill approved by committee on second try
www.sacbee.com/news/politics-government/capitol-alert/article19227906.html#/tabPane=tabs-b0710947-1-1

www.sb277.org

The California Coalition for Health Choice Rally, Sacramento, CA, April 8, 2015
www.youtube.com/watch?v=Pxz2sbEci8M&spfreload=10


Facebookcitat fra Kennedys tale:

ROBERT F. KENNEDY Jr. afslører hvordan vaccineindustrien snyder myndigheder og befolkninger i hele verden:
I denne tale givet på California Capitols trappe i Sacramento, giver Robert Kennedy Jr. en inspirerende og detaljeret analyse af, i hvilket omfang det magtfulde farmaceutiske kartel effektivt har fanget og styret nationens videnskabelige, regulerende og lovgivende processer.

Kombineret med nyhedsmediernes afhængighed af medicinalfirmaernes reklamepenge, har det sat Big Pharma i en position, hvor det tromler hen over det informerede valg og dikterer vaccinepolitikker, der har lille, hvis overhovedet noget, videnskabeligt forskningsgrundlag, og på trods heraf bidrager til medicinalbranchens i forvejen gigantiske overskud.
Kennedy giver et eksempel på videnskabsmand og børnelæge Paul Offit, udvikleren af rotavirus-vaccinen, hvis personlige interesse i udviklingen af vacciner er symbolsk for den kommercialiserede praksis, der har tendens til korrumpere vaccinevidenskab i Amerika i dag.

"I 1999 sad han, Paul Offit, i Center For Disease Control and Preventions [CDC] udvalg, og tilføjede rotavirusvaccinen til programmet". bemærker Kennedy.

På det tidspunkt arbejdede han på sin egen rotavirus-vaccine. Ved på denne måde at åbne lågen for vaccinen til vaccineprogrammet, gjorde han sit patent yderst værdifuldt. Seks år senere solgte han patentet for 182 millioner dollar og indkasserede omkring $ 40 millioner til sig selv. Så den slags finansiel sammenfiltring blandt mennesker der skal beslutte hvilke vacciner der skal tilføjes vaccinationsprogrammer gør det vanskeligt, tror jeg, for os alle til at tænke, at det eneste, de tænker på er vores børns sundhed.
Han afsluttede sin tale med at understrege at en lovgivning som Californiens SB277 fjerner den sidste barriere mellem de farmaceutiske virksomheders bundlinje fokusering og børns sundhed-og forældre anonymitet.

Alle de barrierer, der er beregnet til at beskytte vores børn- regeringen, advokater, reguleringsorganerne, og pressen, at de kontroller i vores demokratiske system,
som formodes at stå mellem virksomhedernes magt og vores små børn - er fjernet , og der er kun én barriere tilbage, og det er FORÆLDRENE, og vi er nødt til at tage det med i ligningen.
http://www.globalresearch.ca/robert-f-kennedy-jr-on-vaccines-big-pharma-has-captured-the-scientific-regulatory-law-making-processes/5442453