Hvorfor ignorerer medierne svindelsager med mæslingevaccinen?

Oversat resume fra
VaccineImpact.comDe nuværende udbrud af mæslinger i USA og spørgsmålet om mæslingevaccination er blevet et varmt emne, som debatteres i både mainstream og alternative medier. Dog ser det ud til, at mainstream mediernes rapportering om dette spørgsmål efterlader nogle meget vigtige fakta, som de af en eller anden grund ikke har synes at vil nævne. Men i betragtning af alvoren af problemet, og den nuværende retorik i medierne, er det meget vigtigt, at alle de forhold, der involverer mæslingevaccination, afsløres for offentligheden.

Desværre er et emne i diskussionen om mæslingevacciner fuldstændigt ignoreret: Det faktum, at whistleblowere allerede har afsløret massiv svindel i forbindelse med den nuværende mæslingevaccine, MFR (mod mæslinger, fåresyge og røde hunde).


Whistleblowere slår ned på falske testresultater


Producenten af MFR-vaccinen, Merck, har været involveret i en langvarrig retssag med påstande om svig omkring effektiviteten af fåresyge i MFR-vaccinen. Sagen går tilbage til 2010, startet af to whistleblowere, virologer, der tidligere arbejdede for Merck. Merck har tilsyneladende gjort meget for at få denne sag stoppet og holdt væk fra medierne, men sent i 2014 slog en føderal dommer endelig fast, at sagen er ved at bevæge sig fremad. Ligeledes har der gennem årene kort været skrevet om det i Forbes, The Wall Street Journal og lignende nyhedskilder (kilder vedhæftet i originalartiklen).

I en af artiklerne står der bl.a.: ”Forskerne hævder, at Merck har bedraget den amerikanske regering ved at få den til at købe et skøn på fire millioner doser af en fejlagtig og misbranded MFR-vaccine årligt i mindst et årti, og hjalp med at antænde to nylige fåresyge udbrud, som den angiveligt ineffektive vaccine netop skulle have til hensigt at forhindre.” I en anden artikel anklages Merck for at gå så langt med at manipulere sine testprocedurer og forfalske testresultaterne.


Dr. William Thompson – endnu en whistleblower


En af de største historier i ti år, som gængse medier ikke dækkede i 2014, var historien om Dr. William Thompson, en ledende epidemiolog ved CDC. Han var medforfatter til offentliggjort forskning om MFR-vaccinen for CDC tilbage i 2004, men besluttede sig for at blive en whistleblower og afsløre data, som blev skjult af CDC. Disse data forbinder MFR-vaccinen med autisme blandt afrikansk-amerikanske drenge. Han afslørede disse informationer til Dr. Brian Hooker, en specialist i molekylære og cellulære systemer. Hooker har sidenhen stået for at udgive en genanalyse af CDC’s data, der dog hurtigt blev trukket tilbage igen på ubestemt tid, mens man undersøger sagen nærmere. Studiet kan dog stadig ses her: www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4128611


For at læse hele artiklen:


Why is the Mainstream Media Ignoring Measles Vaccine Fraud Cases?
www.vaccineimpact.com/2015/why-is-the-mainstream-media-ignoring-measles-vaccine-fraud-cases

Merck Has Some Explaining To Do Over Its MMR Vaccine Claims
www.huffingtonpost.ca/lawrence-solomon/merck-whistleblowers_b_5881914.html