Whistleblowersagen om autisme og vacciner

Whistleblowersagen om autisme og vacciner

Moralske Skrupler overvælder insider i CDC.

Udeladelse af vigtig statistisk data:
13 års svindel og bedrag med data fra 2001-undesøgelse offentliggjort i 2004, der konkuderer at der ikke er en sammenhæng mellem mfr-vacciner og autisme, afsløres nu af senior forsker og medforfatter til raporten Dr. William Thomsen , CDC ( Center for Disease Control and Prevention).

Thomsens læk af data viser det modsatte, især at der er 340 % større risiko især blandt somaliske kolonier af børn i Metropolitan Atlanta for at få autisme af mfr vacciner.Endda er 40 % af de sorte børn ikke taget med i undersøgelsen pga en teknikalitet med et manglende fødselscertifikat.

Dr.William Thomsen:“Oh , my God I cant believe, what we did, but we did, what we did. “ – i en tlf samtale med ph.d Brian S. Hooker,far til et vaccineskadet barn og undersøger af vaccinesikkerhed.

Frank Destefano er hovedforfatter til rapporten, skrevet sammen med Thomsen, Yeargin-Allsopp og Coleen Boyle. Sidstnævnte har vidnet i en regeringshøring,og afkræfter at der er en sammenhæng ml. mfr- vac. og autisme.

Samme Frank Destefano har frikendt kviksølv i vacciner for at gøre skade, og siger til CNN om autisme, at autisme efter hans mening disponeres i hjernen hos barnet i forsterstadiet i livmoderen. Vacciner kan ikke forårsage autisme. Hvorfor så lave tusindvis af undersøgelser, når man allerede ved at der ikke er nogen vaccine-autisme forbindelse? Desværre har Destefanor ikke offentliggjort nogle hjerne-scanninger, der understøtter hans egen påstand, eller blodprøver ,urintest mv.

Jon Rappoport fra NoMoreFakeNews kalder således Destefano for –ikke en seriedræber-, men en serie løgner.Amerikanske børn får ca 60 vacciner i ca 40-45 indsprøjtninger. 50% af foældre i USA er bekymrede for at vaccinere, da deres “mave- fornemmelse” fortæller ,at noget galt med alle disse mentalforstyrrelser, der dukker op som en epedemi overalt i USA.
I 90´erne blev det gjort umuligt for borgere i USA, at sagsøge vaccineproducenter for skader på sine børn.

Dr Thomsen:” Jeg skammer mig over at jeg er medskyldig og at jeg gik med til at vi ikke rapporterede disse vigtige fund og sammenhænge. Det står der altsammen”, siger han og henviser til de “frigivne” data. Thomsen udtrykker stor fortrydelse over at lyve og skjule data:” Jeg føler stor skam , når jeg møder familier med autisme i; jeg bærer en del af skylden.”

“CDC er skyldig i overlagt svindel”, siger Dr. David Lewis, mikrobiolog og international ekspert i whistleblowing og videnskabelig svindel.

Dr. Thomsen ved at han er skyldig i at have forvoldt skade, og permanent skade på en signifikant stor del af den amerikanske befolkning, men “the HIGHER UPS wanted to do certain things.....”, “og det gik jeg med til “.

Prisvindende børne og forældreadvokat Allison Folmar udtaler at hun som menneske føler sig bedraget, og at hun har svært ved at opretholde sin tro på menneskeheden.

Dr. Thomsen fortryder meget:” Det er mit laveste punkt i min karriere, at jeg gik med til at det “papir”, men jeg vil ikke lyve mere, jeg er stoppet med at lyve”.


Det tavse årti, hvor mange døde og skadede?
Dr Wakefield: “Hitler og Stalin og PolPot var ikke hyklere, der foregav at ville hjælpe og beskytte mennesker. Disse mennesker var ikke tiltroet deres medmenneskers velfærd og helbred. De udgav sig ikke for at redde og beskytte mennesker. De havde ikke obligatoriske vaccineprogrammer forklædt som plejende programmer.Hvor mange børn er gået til “i krigen” i et tiår med tavshed?- mister Obama!”- spørger Wakefield.

Hele situationen i CDC beskrives temmelig rammende i nedenstående satiriske video taget fra “Das Untergang”
www.youtube.com/watch?v=30q7BxVw7dw - Igår var den kun set af 800, nu er det 7500.

Det spås at når mainstream medier endelig tager fat i sagen vil man bortforklare:
1 ) Ved at hævde at offentligheden endnu engang ikke forstår, hvor meget godt vacciner gør.

2) Mainstream medier vil aldrig hævde at CDC er ansvarlig for tusindvis af døde og forkrøblingen af andre tusinder liv.

3) Men så vil der komme sags anlæg fra skadede, som vil holde debatten kørende.


Sagsanlæg:
I USA afventer man iøvrigt om denne sag vil få konsekvenser for en lægen Poul Thorsen, sygehus Lillebælt, Kolding, der efter sigende skal have svindlet CDC for 3 mill dollars og fabrikeret egne undersøgelser om at der ikke er nogen sammenhæng ml vaccination og autisme i det såkaldte “Denmark Study”. Studier som CDC , selv flittigt har citeret og henvist til for afvise nogle sammenhænge ml vacciner og autisme.

For 3 år siden blev Thorsen i Atlanta, Georgia tiltalt for pengeoverførselsvindel,hvidvaskning og for at svindle forskningsinstitutioner for summer med anklage om 60 års fægngsel og bøde på 22,5 mill dollars.Fra 2000- 2009 har CDC bevilge 11 mill dollars til Denmark Study. Dele af disse penge har Thorsen købt hus for i Atlanta,div køretøjer, hævet adskillige checks selv- ifølge DOJ- det amerikanske justisministerium.

Ikke desto mindre pga af de tætte forhold til CDC er Thorsen altså ofte blevet citeret for at vacciner er sikre. Thorsensagen er foreløbig sat på hold og Thorsen er en fri mand indtil videre.