Referat fra dokumentarprogram om aluminum

TV-dokumentar refereret af Christian M. Jakobsen


I august 2013 blev Aluminium-alderen (Die akte Aluminium) sendt på DR TV; en spændende dokumentar om aluminiums skadesvirkninger. Den kan ses ved at følge nedenstående link, dog er dokumentaren gengivet i en forringet kvalitet.

http://www.youtube.com/watch?v=14ccKQUePGY


Dokumentaren kommer ind på flere områder, hvor aluminium viser sig at påvirke den menneskelige krop negativt. Desværre er det ikke et område, hvor sundhedsmyndighederne ønsker at gøre en indsats - de har valgt at ignorere dette stof - fordi det er så udbredt i medicinalprodukter. Eksempelvis indholder flere vacciner aluminium som adjuvans (forstærkermiddel), bl.a. Gardasil og i endnu videre udstrækning vacciner til børn; og det betyder, at det farlige og neurotoksiske aluminium kan lagres i kroppen i mere end 15 år, hvor det kan gøre uoprettelig skade, hos de kvinder og mænd, der vælger at lade sig vaccinere.

Aluminium er ikke bare sat i forbindelse med bivirkninger efter vaccination (typisk neurologiske skader) men også alzheimers, autisme, lou gehrigs sygdom, parkinson, brystkræft og evnen til at få raske børn.Udover at aluminium skader miljøet i sådan en grad, at det lægger hele områder øde når det udvindes, så er det også ved at skabe en menneskelig katastrofe, grundet den ekstreme mængde vi udsættes for. Men det er vigtigt at huske på, der er en enorm forskel på at indtage aluminium oralt, og det at få injiceret aluminium gennem eksempelvis vacciner. Kroppen har ikke nogen evne til at udskille den aluminium der injiceres, mens den kan uskilles gennem nyrerne, hvis det indtages oralt, forudsat man har en normal nyrefunktion, som Dr. Christopher Shaw, neurolog ved University of British Columbia, fortæller om i nedenstående link.

http://www.youtube.com/watch?v=3G-rrurvNm4

Også Forbrugerkemi har taget aluminium op som emne, og skriver på deres hjemmeside at aluminiumsholdige vacciner kan medføre allergiske reaktioner og overfølsomhed overfor bl.a. solcreme og deodoranter indeholdende aluminium.
http://www.forbrugerkemi.dk/nyheder/din-personlige-pleje/tv-program-om-aluminium-forskraekkerVi lever i en verden fyldt med aluminium. Det er meget svært at undgå stoffet helt. Men man kan træffe nogle bevidste valg, om at undgå det i de mest skadelige former."