Vaccine-ofrene har hjernebetændelse samt betændelse i blodkarrene

Japanske læger fundet frem til at mange af ofrene har hjernebetændelse samt betændelse i blodkarrene



På et møde i fredag d. 23 august, i det japanske sundheds og arbejds ministerium, overdrog 8 vaccineskadede teenagere – deraf 4 af af dem i kørestol – og deres forældre 5 underskriftindsamlinger til den japanske sundhedsminister Norihisa Tamura. De vaccineskadede teenagere og deres forældre, er alle medlem af Den Nationale Sammenslutning for Ofre efter HPV Vacciner. En af de fem underskriftindsamlinger, var en underskriftindsamling for helt at stoppe HPV vacciner i Japan. Blandt de andre underskriftindsamlinger var der en, for at myndighederne skulle gøre en større indsats for, at afgøre hvad de mange bivirkninger fra vaccinen skyldes; samt at forske i behandlingsmetoder for de vaccineskadede.

I april i år, blev HPV vaccinen gjort gratis for piger mellem 14-18 år, men efter at et panel af rådgivere afgjorde at det sandsynligvis var HPV vaccinen der var skyld i de mange bivirkninger, besluttede de japanske myndigheder d. 15 juni i år, at stoppe deres anbefaling af vaccinen for piger mellem 12-16 år.

På fredagens møde, opfordrede de vaccineskadede piger og deres forældre, den japanske sundhedsminister til helt at fjerne HPV vaccinen fra vaccineprogrammet. “Der er ikke et eneste øjeblik, hvor jeg ikke er i smerter, og jeg vil have regeringen til at finde en måde at behandle mig”, udtaler en gymnasieelev fra Yokohama. “Jeg vil ikke have, at regeringen igen begynder at anbefale denne vaccine.” En 16 årig pige i rullestol – hvis hænder og ben krampede, under mødet med sundhedsministeren Tamura – sagde at hun umuligt kan være alene. “Der må være utallige piger, der oplever de samme symptomer, uden at vide de kommer fra vaccinen. Jeg har valgt at handle, fordi jeg vil have de piger til at vide, at det kan stamme fra vaccinen”, sagde hun.

Ifølge Dr. Sotaro Sato – der har undersøgt mange HPV vaccineofre, og driver et hospital i Osaki – skyldes kramperne encephalitis, en betændelsestilstand i hjernen og rygmarven. “HPV vacciner, der er kemisk bundet i forskellige typer adjuvanter, kan ofte give encephalitis". Da vaccinen i mange tilfælde skaber antistoffer mod hjernens neurologiske fibre, skaber de en neurologisk lidelse,” sagde han og tilføjede at vaccinen også har skabt mange tilfælde af vasculitis, betændelse i blodkarrene.

Det japanske sundheds og arbejdsministerium siger at de har modtaget 1.968 indberetninger om bivirkninger siden vaccinen kom på markedet; men Den Nationale Sammenslutning for Ofre efter HPV Vacciner siger det kun er toppen af isbjerget. Ifølge Toshie Ikeda, medlem af Hinos Kommunalbestyrelse, skyldes det at lægerne ofte afviser forældre der ønsker at melde vaccineskader, da lægerne enten er bange for at blive holdt ansvarlige, eller ikke kender til sammenhængen mellem HPV vaccinen og de alvorlige bivirkninger.


Læs mere her:
 http://www.japantimes.co.jp/news/2013/08/24/national/victims-hit-cervical-cancer-vaccines/#.UiBURb5zbZ7