Til Kamp For Retfærdig Oplysning Om Hpv

Til Kamp For Retfærdig Oplysning Om Hpv

På Facebook-siden ”Til kamp for retfærdig oplysning om HPV-vaccinen” kan man løbende blive opdateret om de nyeste artikler, videoer og undersøgelser om HPV-vaccinen. Eksempelvis har Politiken i den seneste tid bragt en artikelserie om HPV-vaccinen.

- Den 28. februar kom det frem, at en anerkendt læge er blevet betalt til at promovere HPV-vaccinen af medicinal-industrien.

- Den 10. marts kom det frem, at Sundhedsorganisationerne Sex og Samfund og Kræftens Bekæmpelse, der har advokeret for en udvidelse af HPV-vaccinationsordningen, bliver betalt af vaccineproducenterne. Desuden fremsatte Sundhedssytrelsens i 2007 et ekspertudvalg, der skulle lave en medicinsk vurdering af, om vaccinen kunne indføres som et landsdækkende tilbud. Udvalgsmedlemmer bestod her af forskere og rådgivere i såkaldte ’advisory boards’ for GlaxoSmithKline og Sanofi Pasteur-MSD, selve producenterne bag HPV-vaccinen.

- Den 15. april kom det frem, at toplæger, som rådgiver vores politikere om vacciner, arbejder for vaccineproducenterne. Dem Sundhedsstyrelsen og Kræftens Bekæmpelse henviser til som værende ”eksperter” arbejder for industrien og er blevet stærkt kritiseret fra både Læger Uden Sponsor og VaccinationsForums side.

- Den 17. april kom det frem, at en 13-årig piges liv har ændret sig markant, efter hun fik sit HPV-stik nummer to, grundet alvorlige bivirkninger fra vaccinen.

Gå til Facebook-siden her: www.facebook.com/TilKampForRetfaerdigOplysningOmHpvVaccinen