Sanni Falckes historie

Syg af HPV vaccinen ?

Jeg har fået foretaget et keglesnit pga. svære celleforandringer grundet en HPV-virus. Blev derfor anbefalet af lægerne at få HPV-vaccinen Gardasil . Sagde jeg ville tænke over det. Der gik et par år før jeg igen blev tilbudt vaccinen, denne gang i forbindelse med Sundhedsstyrelsens anbefaling og da jeg lige præcis gik ind under det midlertidige tilbud, er født i 1985, så slog jeg til.

Fik 1. Vaccine d.16/10-2012... Fik influenza lignende symptomer og fik at vide af min far at det ku man godt få så jeg tog det ikke som noget og var da også nogenlunde frisk igen dagen efter.

Fik 2. Vaccine d.17/12-2012... Fik igen slemme influenza lignende symptomer, dog værre end sidst, på trods af at ham der gav mig stikket beroligede mig med at det kunne ikke have været vaccinen men en virus måske. Der gik en lille uges 
tid og så blev jeg mere og mere svimmel hvor jeg til sidst besvimede. Jeg havde samtidig hovedpine ofte og var meget træt, har for lavt stofskifte så jeg troede det var det. Lægen mente godt at mine symptomer kunne være pga. mit stofskifte på trods af fine blodprøver så vi øgede i medicinen. Jeg blev fortsat mere svimmel og lægen mente at det derfor måtte være en virus på balancenerven. Ugen efter besvimede jeg igen. Jeg var nu så bekymret at jeg kontaktede lægen endnu en gang for at få taget blodprøver. Hun tilbød mig at blive indlagt men det så jeg ingen grund til når nu hun mente det var en virus på balancenerven. Besvimede endnu en gang. Følte mig efterhånden så træt, mat i kroppen og ligegyldig at jeg ikke vidste hvad jeg skulle stille op. Min hukommelse var som en si og havde svært ved at koncentrere mig.

Fik 3. Vaccine d.10/4-2013 (Ved ny læge)... Fik endnu en gang influenza lignende symptomer, mavekramper, migræne og kastede op. Var svimmel og utilpas med hovedpine og kvalme. Denne gang gik der 2 uger før symptomerne begyndte at dukke op. Hovedpinen blev værre og værre og har siden der haft den vedvarende. Blev ekstremt svimmel, fik vejrtrækningsproblemer især ved anstrengelse. Kunne få astma lignende anfald med mellemrum og min allergi blev forværret, gik derfor til lægen som gav mig en astma inhalator som egentlig bare forværrede mine symptomer på nær vejrtrækningen. En lungekapacitetstest viste at min lungefunktion var fin. Endnu en uge gik og jeg var nu så plaget af vejrtrækningsbesvær, hovedpine, træthed, mavesmerter og begyndte at pletbløde oftere og oftere men min menstruation kom aldrig, har ikke haft den lige siden 1. vaccine (har PCOS, så den har desværre aldrig været regelmæssig så mistænkte kun pletblødningerne). Jeg var nu så svimmel at jeg besvimede nede i haven, det sortnede for mine øjne men vågnede hurtigt igen og min kæreste trøstede mig. Besvimede endnu en gang nogle dage senere igen nede i haven. 3. og sidste gang jeg besvimede var i lejligheden og min svigermor ringede derfor 112 da hun var bekymret. Blev indlagt på sygehuset og de tog nogle blodprøver og tjekkede EKG osv. Alt så fint ud sagde de og de kunne ikke finde en årsag til mine synkoper. Blev udskrevet dagen efter... stadig lige så svimmel og igen uden en årsag eller endelig konklusion. Så artiklen fra BT og at 422.000 piger var i fare og efter at have læst den blev jeg straks klar over at det var det der var årsagen til mit ubehag. Havde jeg bare vidst at alle de symptomer jeg følte kunne være bivirkninger var jeg blevet lettet i stedet for forvirret og i tvivl. Langsomt mere og mere begyndte mine ben at sove og det prikkede i dem. Så startede kramperne, de mest ulidelige kramper. Fik ikke sovet meget! Så fik jeg hedeture og "myrekryb". Og nu er kramperne afledt af spændinger og smerter i muskler og led. Mine ben sover stadig og jeg har svært ved at bevæge dem når jeg har ligget eller siddet med dem oppe. Skal nærmest koncentrere mig om at bevæge dem som om de er ekstremt tunge. Hele min krop kæmper på højtryk og jeg er kvæstet… symptomerne bliver flere og flere og kraftigere og kraftigere bl.a koncentrationsbesvær, hukommelsesbesvær, kvalme, hedeture og muskel- og ledsmerter Sover til kl.9 og tager en morfar ved middagstid og igen sen eftermiddag og går ofte tidligt i seng. Jeg føler jeg går glip af ting og føler mig uden for... sat på et sidespor, som tilskuer til sit eget liv! Jeg bor i en osteklokke. 

Jeg har følt mig alene, ked af det, sur, frustreret og ikke mindst uretfærdigt behandlet! 
Mit liv ændrede sig gevaldigt fra den dag jeg fik første vaccine, jeg kan ikke gå længere end få meter uden at blive dårlig. Jeg kæmper konstant imod trætheden og hovedpinen der gør min hverdag til et helvede da jeg hverken kan lege eller gå tur med min hund, handle eller blot cykle en tur hvis lysten skulle melde sig. Mine ben sover så meget at jeg har svært ved at stå ud af sengen om morgenen og besvimer flere gange ugentligt. Jeg er bogstaveligt talt bundet til min lejlighed!

Jeg føler ikke jeg er blevet informeret helt fair omkring denne vaccines bivirkninger ej heller udredt ordenligt.

Denne vaccine har forringet min livskvalitet betydeligt og jeg håber meget at der vil blive taget hånd om emnet.