GARDASIL VACCINE MOD HVP: Skaderne fortsætter

GARDASIL VACCINE MOD HVP: Skaderne fortsætter

Fra NVIC nyhedsbrev august 08
Af Barbara Loe Fisher

NVIC (the National Vaccine Information Center i USA) modtager stadig talrige indberetninger om vaccinationsbivirkninger fra mødre, der beskriver, hvordan intet mere er det samme efter besøg hos deres børnelæge eller gynækolog, hvor deres sunde og raske teenagedøtre blev vaccineret med GARDASIL. Og disse indberetninger om bivirkninger, alvorlige skader og død forårsaget af HPV- vaccinen vælter ikke kun ind til NVIC, men også til det amerikanske VEARS (Federal Vaccine Adverse Events Reporting System). 1 Men når embedsmændene i CDC (Centers for disease Control), FDA (U.S. Food and Drug Administration) og de store farmaceutiske firmaer konfronteres med facts om sunde og raske teenagerpiger, der pludselig falder bevidstløse om, får slagtilfælde, lammelser eller dør efter vaccination med Gardasil, er deres eneste samtykkende kommentar: “Det er blot en tilfældighed” - nærmest som en zombies mantra!

I sidste uge ringede en sygeplejerske, der leder en række ambulante afdelinger på en gruppe hospitaler i Californien, og spurgte om NVIC havde modtaget rapporter om 'usædvanlige besvimelser' efter vaccination med GARDASIL. Jeg sagde, ja, vi får disse rapporter og hun sagde: “Mange af vores patienter falder om, lige efter vi har givet vaccinen. Sammenlignet med alle de andre vacciner, vi giver, sker det hyppigst efter vaccination med GARDASIL”. Samme uge modtog NVIC en indberetning fra en mor, hvis 15-årige datter fik sin første GARDASIL vaccine i sidste måned. Inden for 10 minutter efter vaccinationen blev givet, sank den unge pige sammen og fik et alvorligt slagtilfælde, blev inkontinent, mistede akut synet på det højre øje, kastede ukontrolleret op og måtte straks køres på hospitalet i ambulance. Endnu i denne samme uge kom der yderligere en indberetning til NVIC om et slagtilfælde hos en sund og rask 15-årig pige efter vaccination med GARDASIL.

I løbet af den 30. juni 2008 kom der indberetninger om 17-20 pludselige dødsfald umiddelbart efter vaccination med GARDASIL, og disse er alle blevet registreret hos VAERS. Dog har FDA stadig ikke medgivet, at bare et enkelt af disse dødsfald kunne være relateret til vaccinen – de antyder tværtimod, at disse piger sandsynligvis ville være faldet døde om på denne dag – også selv om de ikke havde fået vaccinen. Mange af de teenagepiger, der døde pludseligt og uforklarligt efter vaccinationen, hører til blandt de kvikkeste i deres klasser og er i fysisk topform. Ligeledes den 17– årige Jessica Ericzon, baseball spiller i New York, snowboarder og student med topkarakter, som faldt død om 48 timer efter vaccination med GARDASIL. Ved obduktionen var det ikke muligt at finde nogen årsag til det pludselige dødsfald.

Der har været så mange indberetninger om lettere bivirkninger, alvorlige skader og dødsfald efter vaccination med GARDASIL (20-25 % af alle de indberetninger om vaccinationsskader, der er registreret hos VAERS er opstået i forbindelse med vaccination med GARDASIL), at FDA og CDC den 22. juli har udsendt en meddelelse, hvori de forsvarer og garanterer for GARDASIL-vaccinens sikkerhed.

Dog er der én af vaccinens ophavsmænd, der tilskynder til forsigtighed og tilbyder praktisk rådgivning i forhold til behovet for fortsat at tilbyde 'Pap-tests'2 i kampen mod livmoderhalskræft i stedet for at sætte sin lid til, at vaccinen kan klare jobbet. “Hvis I er den mindste smule bekymrede, så lad være med at lade jer vaccinere – få taget de regelmæssige 'Pap-tests' i stedet og I vil være ligeså godt beskyttet mod livmoderhalskræft ... 'Pap-test' er indtil nu stadig den eneste dokumenterede metode til forebyggelse af livmoderhalskræft” siger Professor Diane Harper, Ph.D. “Vi ved ikke, hvor længe vaccinen kan yde en kvinde beskyttelse mod en HPV-infektion og vaccinen beskytter desuden ikke mod alle de HPV-infektioner, der kan udvikle sig til livmoderhalskræft”.

At skyde skylden på tilfældighedernes spil – således som læger og de farmaceutiske giganter har til vane at gøre hver gang en vaccination resulterer i alvorlige bivirkninger eller dødsfald – er lige så gammel, som den er uvidenskabelig. Det er ganske utroligt, at de er sluppet godt fra det så længe. Babyer kan ikke tale og ikke gå, så hvordan deres liv ville have formet sig uden en skæbnesvanger vaccine, er der ingen, der kan spå om, men disse unge piger og kvinder befinder sig på toppen af deres vitalitet med fine præstationer bag sig, så vaccinens invaliderende bivirkninger for disse unge piger og de mange uforklarlige dødsfald bliver det sværere blot at feje ind under gulvtæppet!

Det er yderst umoralsk, når offentligt ansatte læger og læger i den famaceutiske industri fortsætter med blot at kigge den anden vej og ignorere, at en vaccine slår nogen af vores mest intelligente og topfitte teenagepiger ihjel. Formodningerne om at disse sunde, raske og velfungerende piger alligevel ville være døde eller invalideret på selv samme dag – også selv om de ikke havde modtaget en vaccination, er direkte latterlig. Hvis de politisk ansvarlige for beskyttelse af borgernes sundhed og sikkerhed blot ser den anden vej, når sunde og raske unge mennesker dør eller invalideres af farmaceutiske produkter, der er godkendt af regeringen som absolut ufarlige og frigivet til almindeligt brug, så kan vi ikke længere sætte vores lid til at godkendt medicin eller vacciner er ufarlige for vores sundhed.

Sidste år i maj blev chefen for FDA i Kina dømt til døden for at have tilladt licens til medicin der viste sig at være giftige farmaceutiske produkter til almen offentlig brug med dødsfald og invalidering af mange mennesker til følge.
1 Mere information kan søges ved at skrive HPV4 på http://www.medalerts.org/vaersdb/index.html.
2 Den såkaldte ”smearprøve” som er en celleprøve fra livmoderhalsen


Kilder:

www.vaccineawakening.blogspot.com
www.NVIC.org
www.StandUpBeCounted.org