Indmeldelse

Indmeldelse

 Hvad får du ved medlemskab i vores forening

 1. Du modtager vores nyhedsbrev i april, juli, oktober og januar med aktuel information om det, der rører sig indenfor Vaccinationsområdet. Hvis du selv vil deltage i debatten eller måske har din helt egen historie, som du gerne vil viderebringe i Nyhedsbrevet, er du altid velkommen til at kontakte os.
 2. Du kan få rådgivning om f.eks. vacciner og sygdomme og om fordele og ulemper ved at vaccinere eller undlade vaccination på sekretariatet 
  (undtagen om HPV vaccinen. Der henviser vi i stedet for til landsforeningen for HPV bivirkningsramte :hpv-bivirkningsramte.dk)
  v/ Else Jensen, tlf. 48 39 40 62 tirsdag og torsdag kl. 8-12, og onsdag kl. 18-20.
 3. Du kan få rådgivning omkring vaccinationsskader, både med hensyn til at få en drøftelse om din eventuelle mistanke om en skade og med at føre sagen i Patientforsikringen og Arbejdsskadestyrelsen (henvendelse sekretariatet som ovenfor anført).
 4. Du kan udveksle personlige erfaringer med de lokale netværkspersoner. Du finder telefonnumre/personer i alle nyhedsbreve.
 5. Du kan få hjælp til at finde en bedre læge hvis din egen læge behandler dig dårligt og du kan få dine rettigheder omkring vaccination præciseret.
 6. Ved indmeldelse får du gratis tilsendt bogen "I Tvivl om Vaccination", der belyser generelle facts omkring vaccinationer og det seneste nummer af nyhedsbrevet.
 7. Du kan få adgang til at låne i vores bibliotek med videoer, DVD´er, og CD-Rommer med foredrag og debatter omkring vaccinationer. Se hvilke i vores nyhedsbrev.
 8. Du kan få kontakt med personer, der har personlige erfaringer med vaccinationsskade.

Samlet pris for abonnement og medlemskab er 225 kr. om året.

OBS! Husk samtidig at sende en mail med: fulde navn, email samt adresse til karen@vaccinationsforum.dk

Bankoverførsel: Merkur Andelskasse konto: Regnr.: 8401 Kontonr.: 1012980

MobilePay: 55750

PayPal: Ved klik på betalingslinket herunder kommer du videre til PayPal, hvor du kan foretage en online betaling. HVIS du ikke har en PayPal konto, kan du bare klikke på 'Har du ikke en PayPal-konto?' og lave en almindelig netindbetaling via dit VISA-kort
BETAL HER