Ny i bestyrelsen: Camilla Ek

Ny i bestyrelsen: Camilla Ek

Jeg indtrådte i bestyrelsen i november 2008. Inden da havde jeg været korrekturlæser på VaccinationsForums nyhedsbrev. Jeg er uddannet cand.mag. i almen lingvistik på Københavns Universitet og arbejder til daglig som indvandrerlærer på et sprogcenter i København.

Jeg er 37 år og mor til 2 drenge født i november 2005 og oktober 2008. Min interesse for vacciner opstod, da jeg ventede min førstefødte i 2005. Jeg stillede mig selv spørgsmålet, om det nu blot kunne være til gavn for et barn at blive vaccineret med alle vaccinerne i børnevaccinationsprogrammet. I den forbindelse meldte jeg mig ind i Vaccinationsforum og begyndte at sætte mig ind i problemstillingen omkring vaccination. Desuden havde jeg på det tidspunkt en kollega, som havde et vaccineskadet barn, hvilket gjorde stærkt indtryk på mig.

Fra sundhedsvæsenet får vaccination ofte mange lovprisende ord, og jeg synes, at VaccinationsForums ofte kritiske artikler danner en god modvægt hertil. Jeg vil som medlem af bestyrelsen have fokus på børnefamilier og give mit bidrag til at flere forældre vil træffe et informeret valg omkring vacciner.

Jeg vil lægge hovedvægten af mit arbejde i bestyrelsen på Nyhedsbrevet.